Partnerzone Klantenzone  NL  - FR
Klantnummer:
Wachtwoord:
Partnerlogin:
Wachtwoord:
Logo LCR Telecom

Voorstelling

Sinds de start in 1994 heeft LCR Telecom zich toegelegd op het aanbieden van kostenbesparende data- en telecom-oplossingen voor de professionele gebruiker.

Dankzij een compleet dienstenpakket en een nauwe samenwerking met de vele ICT- en PABX-partners hebben we ons doorheen de jaren kunnen profileren als specialist in het aanbieden van totaaloplossingen. Dit specifiek voor kleine en middelgrote ondernemingen en voor soortgelijke organisaties in Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

Mobiele en vaste telefonie, krachtige internetoplossingen, marketing nummers, ... Voor elke behoefte bieden we u een passend antwoord, afgestemd op uw wensen en dit zowel voor deze op kantoor, thuis als onderweg.

Nadat uw noden onder de loep werden genomen, stellen we u, samen met onze partners, een oplossing op maat voor waarbij via een doorgedreven optimalisatie de kosten sterk verlaagd kunnen worden. Bovendien zal u dankzij onze transparante tariefplannen en maandelijkse analyses permanent over de nodige tools beschikken om uw telecombudget op een efficiënte manier te beheren.

Voor onze klantendienst is flexibiliteit geen hol begrip maar een vitaal onderdeel van een persoonlijke, klantgerichte aanpak die mee het verschil zal maken in uw ervaring met LCR Telecom, nu en morgen.

Neem contact op en wij garanderen u dat we onze belofte zullen waarmaken!

LCR Telecom, Connectivity business is YOUR business!